smultronparadiset.blogg.se

Välkommen till mitt smultronparadis! Är mamma till två små smultron. Älskar att arbeta i trädgården, vara ute i naturen, baka och sy. Har precis flyttat till landet och en misskött trädgård så just nu blir det en massa arbete i trädgården.

Överkastet på plats

Publicerad 2015-02-24 10:05:48 i Allmänt,

Äntligen är överkastet på plats på Peggies säng. 
Började med överkastet för över ett år sedan och var då tänkt som en present till en kompis. Men uttrycket "tiden flyger förbi" stämmer väldigt bra och det var just vad som hände mig. Tiden flög förbi och överkastet blev inte färdigt.
Efter nyår bestämde sig Peggie för att resesängen som hon sov i inte var en säng utan ett fängelse, eftersom hon inte kunde ta sig in och ur sängen som hon ville. Det hela slutade med att hon vägrade sova i resesängen och istället skulle sova på madrassen som vi hade bredvid för att vi själva skulle kunna sova med henne. Vi insåg att det var dags även för minstingen att få en stor säng. Sagt och gjort.
Här med har Peggie en stor säng på sitt rum och det medför även att det behövs ett överkast. Jag tog fram det påbörjade överkastet och insåg att det behövde både bli längre och breddare för att passa på sängen. Förhoppningsvis tycker Peggie, eller kommer att tycka om, elefanter och fjärilar eftersom det blev det stora temat på överkastet. Är ganska nöjd med resultatet, men jag gillar inte riktigt att sy så stora stycken. Det är svårare att få allting snyggt sytt.
Framsidan!
 
 
Band med elefanter och fjärilar såklart!
 
 
Behöver stryka baksidan!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2015-03-01 21:05:18

Du är så duktig.....jätte fint...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela