smultronparadiset.blogg.se

Välkommen till mitt smultronparadis! Är mamma till två små smultron. Älskar att arbeta i trädgården, vara ute i naturen, baka och sy. Har precis flyttat till landet och en misskött trädgård så just nu blir det en massa arbete i trädgården.

Härlig dag i solen.

Publicerad 2015-03-15 15:01:45 i Allmänt,

Pennie började dagen med att berätta att hon ville åka till lekplatsen med sin kompis. Kompisen kunde dock inte följa med då de skulle ha gäster, men vi såg till att komma iväg bara familjen. Det var en härlig förmiddag på Nolhaga lekplats. Solen värmde skönt och fördelningen två vuxna på två barn är perfekt. Barnen kan göra precis vad de vill och behöver inte ta hänsyn till varandra.
Peggie åker rutschkanna, användandet av tungan kommer från hennes pappas sida.
 
Tunnelkrympning.
 
De har stora gungor på lekplatsen som påminner om fåtöljer och Pennie älskar att gunga i dessa.

Balansövning på hinderbanan.
 
Även Peggie övar upp sin balans.
 
Härliga Pennie <3
 
Lekplatsen har en sorts karusell, och den är populär hos alla barn. Fördelen med att vara tidigt på lekplatsen är att man inte behöver stå i kö för att åka på den bästa stolen i karusellen :-)
 
Pennie kämpar på hinderbanan.
 
Vi prickade in rätt tidpunkt att vara där, innan den stora trängseln. Ibland är det bra med morgonpigga barn som gör att man kommer upp oavsett om man vill eller inte. Efter klockan elva började det fylla på sig och de stationära grillarna började rycka, så vid halv tolv gav vi oss iväg för att äta lunch på Max innan vi begav oss hemåt igen. Från den stora staden till ut till livet på landet :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela