smultronparadiset.blogg.se

Välkommen till mitt smultronparadis! Är mamma till två små smultron. Älskar att arbeta i trädgården, vara ute i naturen, baka och sy. Har precis flyttat till landet och en misskött trädgård så just nu blir det en massa arbete i trädgården.

Orientering

Publicerad 2015-03-21 19:36:09 i

Årets första orientering och Peggies första orientering någonsin. 
Hela familjen satte sig i bilen för att ge sig iväg till årets första orientering. Maken var anmäld till en klass och därmed hade vi en starttid att passa. Resten av familjen följde med som moraliskt stöd samt att Pennie tycker att det är kul att springa knatteknat. 
Det var inte det mest optimala vädret att springa orientering i: kallt, blåsigt och lite snö kom ner från himlen. Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder ;-)

När maken sprang mot starten begav sig resten av familjen iväg till knatteknatet. Med kartan i ena handen och stämplingspinnen i andra begav sig Pennie iväg medan Peggie använde mamma som bärare av allt orienteringsrelaterat material. 
Pennie var super duktig och följde den snitslade banan och stämplade alla kontroller innan mamma och Peggie. Peggie var inte road av att gå i den kuperade terrängen och maken hann i mål innan vi hade kommit runt knatteknatet. Det var ett tufft knatteknat, men vi kom till slut i mål och vi (Pennie och mamma) hade stämplat alla kontroller. 

Pennie fällde följande kommentar efter målgång: Mamma, det ska bli skönt när det blir sommar och jag kan orientera i klänning :-) Självklart gäller det att hålla stilen även när man orienterar....
Pennie läser kartan.
Stämpling på gång.

Kontroll hittad!

Det är tufft att orientera :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela